Kastanjer har jo en fantastisk konsistens. Den er sådan blød, men alligevel fast i kødet, og så er dens fede, tørre og nødde-smag fantastisk kombineret med salt og godt smør.
Og så gør det jo bestemt heller ikke spor at det er nemt at lave! Alt du skal gøre er:
- At købe det antal kastanjer du/i kan spise
- Skære et kryds i den spidse ende af kastanjen, med en lille, skarp kniv
- Sætte kastanjerne med krydset opad i et lille fad, dækket med salt
- Tænde ovnen på 200 grader og vente i ca. 25 minutter, hvor du mærker efter med en kødnål om kastanjerne er møre.
- Dernæst er det blot at pille skralden af, og spise de varme kastanjer dyppet i salt og smør.
Herhjemme kan vi godt lide, at spise dem til eftermiddagste, i stedet for kage, eller som en del af mange små retter. F.eks. når vi får tapas.
Ha' en rigtig dejlig søndag!
/Laura
Ingen kommentarer:
Send en kommentar