Opskriften på salaten kommer her:
Ingredienser
3 porre
250 g svampe fx østershatte, kantareller, markchampignon
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
25 g hasselnødder
3 porre
250 g svampe fx østershatte, kantareller, markchampignon
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
25 g hasselnødder
Vinaigrette
2 spsk. olivenolie
1 spsk. eddike
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. flydende honning
2 spsk. olivenolie
1 spsk. eddike
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. flydende honning
Tilberedningsmetode
Rens porrerne og skær dem i stykker á ca. 8 cm. Skyl porrerne godt. Damp porrerne møre. Det tager ca. 5 minutter. Afdryp porrerne.
Rens porrerne og skær dem i stykker á ca. 8 cm. Skyl porrerne godt. Damp porrerne møre. Det tager ca. 5 minutter. Afdryp porrerne.
Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Varm olien på en pande og rist svampe med presset hvidløg ved god varme. Tag svampene af panden og vend med hakket persille og hasselnødder.
Rør en dressing af olie, eddike, sennep og flydende honning. Top porrerne med svampe og dryp dressingen over.
Opskriften er fra bladet "Sæson for god smag", som er et gratis blad som fås i bl.a. Super Best og Kvickly. Det tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager og frugter, og har altid nogle rigtig gode opskrifter!
I aften skal min storebror lave mad. Jeg tror aldrig det er sket før, da min mor og jeg altid har elsket at stå i køkkenet, og han måske mere har holdt af, at spise maden ;-) Men det bliver sjovt at se hvordan han klarer dén!
God mandag aften!
/Laura
Ingen kommentarer:
Send en kommentar