mandag den 28. november 2011

Burger med fisk, aubergine og tomatsalsa

Engang for noget tid siden lavede vi denne virkelig lækre burger, men inspiration fra Aarstiderne. Den normale burgerbolle var skiftet ud med en sundere, og mere tasty, rugbrødsbolle. Hakkedrengen var skiftet ud med torsk, vendt i rugmel, og stegt i smør. De klassiske grøntsager var udskiftet med aubergineskiver, som var stegt møre i olivenolie, og små tomater var blevet blandet med græsk yoghurt, rødløg, koriander, salt, peber og lidt honning. Resultatet blev sådan her:


Resterne af nogle jordskokker blev strimlet med en tyndskræller, ligeså gjorde gulerødder. Rødderne fik lidt dressing af olie, salt, peber, honning og lidt strimlede rødløg blev puttet i til sidst.

Måske er denne variant, så varieret at det snart ikke kan kaldes en burger mere. Det ville nogle amerikanere nok mene... Men godt, - det smagte det i hvert fald!

/Laura

Ingen kommentarer:

Send en kommentar