onsdag den 12. oktober 2011

Aldrig mere kedelig kalkun

Kalkun kan være noget af det kedeligste i hele verden, da det meget nemt bliver tørt. Men hvis man behandler det rigtigt, tilsætter lidt lækre ingredienser og tryller lidt, kan det blive noget vildt lækkert kød. Og så er det jo også sundt kød, da det er meget magert og fyldt med protein.
Opskriften skulle give flad mave iflg. Alt for damerne, men jeg skruede lidt op for lækkerierne i fyldet, så jeg tror ikke det har en direkte slankende effekt, men hvem ved?


Her er hvordan man kan få kalkunbryst til at smage rigtig godt!

Du skal til 4 personer bruge:

  • 600-700 g kalkunbryst skåret i tynde skiver
  • 1 pakke parmaskinke
  • 1 bundt persille
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 50 g hasselnødder
  • Salt og peber
Start med at blende persille, abrikoser, hasselnødder og salt. Det kan også grofthakkes, men jeg kunne godt lide det temmelig fint hakket; derfor blenderen.
Fordel fyldet på hver anden skive kød, og læg endnu en skive kød ovenpå fyldet. Pak "kødburgeren" ind i parmaskinke og steg i ca. 5 minutter på hver side. There you go! 




Servér kødet med lige det du godt kan lide. Vi fik hvidkålssalat med grapefrugt og saltede mandler, og kartofler og tzatziki til.

Ha' en dejlig onsdag eftermiddag!

/Laura

Ingen kommentarer:

Send en kommentar