torsdag den 27. oktober 2011

Årstidernes kokkekasse


I denne uge har vi afprøvet Årstidernes måltidskasse, kaldet "Kokkekassen", som indeholdte mad til 4 personer i 3 dage.
Generelt har vi været rigtig glade for det, selvom vi ved første øjekast var nervøse for om der var mad nok. Vi har suppleret med lidt ekstra grøntsager, da der var betydeligt mindre kød, end det vi plejer at spise. Det er altså ret lækkert at blive "overrasket" over hvad mad man skal spise, og råvarerne har været i top og økologiske, selvfølgelig. Dog må jeg sige, at det øko kylling vi fik her til aften ikke var helt så godt som u-øko. Det gør meget ondt i mit øko-hjerte, at sige det, men øko kylling smager bare ikke lige så godt. Det er meget mere sejt i det, end almindelig kylling, fordi kyllingerne er ældre når de slagtes.

Til kyllingen fik denne dejlige madtærte med rodfrugter.

  • 1 pakke tærtedej
  • 200 g persillerødder
  • 400 g kartofler
  • 300 g søde kartofler
  • 6-8 æg
  • 2 fed hvidløg
Tærtedejen puttes i et tærtefad. Dernæst skal bunden forbage i 10 minutter ved 200 grader.

Rødderne skæres i tern og steges møre på en pande i olie og køles af. De afkølede tern vendes men sammenpiskede æg, salt, peber og to fed knuste hvidløg. Massen hældes i bunden og bages i ca. 25 minutter.

Dertil fik en salat med grillet peberfrugt, tomater, salat, avocado og en dressing af olivenolie, eddike, peber og salt. 


Undskyld at jeg har været fraværende på bloggen. Jeg er ramt af kyssesyge. Mandagens nye tiltag kommer nok først i weekenden. Jeg afventer tilladelse fra bloggeren. 

Ha' en dejlig torsdag aften!

/Laura

2 kommentarer:

  1. Kedeligt at øko-kylling ikke var god :(
    Men ellers ser det da ud til at Kokke kassen er et godt valg, og Årstiderne har jo altid kvalitets produkter i deres kasser.

    SvarSlet
  2. Ja, men det er bestemt i Årstidernes skyld!
    Det er et rigtig godt valg, rigtig gode kvalitetsprodukter, som man med god samvittighed kan nyde :-)

    SvarSlet