tirsdag den 13. september 2011

Hjemmelavet smager bedst

Fiskefrikadeller smager dejligt, men hjemmelavede fiskefrikadeller lavet af hjemmelavet fars smager bedre. Remoulade smager godt, men hjemmelavet remoulade smager bedre.
Og derfor smagte dagens aftensmad lidt bedre, end hvis farsen og remouladen var købt færdig. For i aften stod menuen på hjemmelavede fiskefrikadeller lavet af torsk, gulerødder og kartofler. Og dertil serverede vi en grov remoulade af blomkål, syltede agurker, gulerødder og fennikel.

Remouladen har en dejlig syrlig smag, som den får fordi der tilsættes æbleeddike og syltede agurker. Og denne syrlige smag smager dejligt kombineret med den forholdsvis neutrale fiskefars.
Begge opskrifter er Claus Meyers, og stammer fra hans program der kørte på DR1 for et godt stykke tid siden der hed "Smag på Danmark". I programmet rejste han rundt i Danmark, og smagte og lavede specialiteter.

Håber i selv får lyst til at prøve kræfter med lækre hjemmelavede ting.

/Katrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar